Övriga tjänster 

Föreläsningar

Jag föreläser främst hos företag men även hos skolor och föreningar. Just nu kan du boka dessa två föreläsningar:

- När min hjärna blev min fiende. En inspirationsföreläsning om att i ung ålder drabbas av en hjärnskada, epilepsi och hjärntrötthet och vägen tillbaka.

- Skippa träningen och skapa rörelse! 
En lättsam föreläsning om hur du på enkla sätt får in rörelse i vardagen och därmed förbättrar din allmänhälsa. 
 

Företag

Jag erbjuder föreläsningar och workshops hos företag men kommer också ut och har ett glädjefyllt träningspass på kickoffen eller innan eftermiddagsfikat.

En av mina populäraste workshops är "Kontorsgympa" där ni får lära er hur ni smidigt och enkelt lägger in rörelsepauser under arbetsdagen.

Ryttarträning

Att träna kroppen vid sidan av sin idrott blir allt vanligare och är snart ett måste för att stå sig i konkurrensen. Som ryttare är mobiliteten i kroppen ofta begränsad samtidigt som styrkan är väldigt ojämn. 

Jag brinner för att jobba med rörelseapparaten vilket också är mitt specialområde, det i kombination med att jag själv är ryttare gör att jag vet vilka krav som ställs från hästryggen. Jag hjälper lag och föreningar med träning till sina ryttare. I den mån tid finns hjälper jag även enskilda ryttare.

Kontakta mig gärna vid intresse så berättar jag mer. Jag är baserad i Sundsvall men håller kurser och workshops runt om i landet.

Övriga tjänster

Har du inte hittat vad du söker? Hojta då till på hej@mtstudio.se så ser vi vad vi kan hitta på tillsammans. Med fantasi och vilja går det mesta att lösa!