Mammaträning

Mammaträning

Att träna kroppen efter en graviditet kan både vara svårt och skrämmande. Vad och hur ska en göra? Finns det några faror? 

Jag har arbetat med att träna mammor sedan 2011 och är förutom MammaMage-tränare, även Lic. Medicinsk tränare och Lic. Personlig tränare.

Med trygga instruktioner och ett leende på läpparna guidar jag dig genom djungeln av övningar och rekommendationer så att du kan komma igång på ett korrekt och säkert sätt. Du tränar alltid på din egen nivå och allting individanpassas även i gruppen.
 

Detta ingår:

- 10 x träningspass med certifierad tränare.
- Digitalt häfte med övningar för att enkelt kunna fortsätta träna hemma efter kursens slut.
- Sluten FB-grupp för frågor, coachning och extra pepp!
- Varje pass läggs upp i FB-gruppen ifall man missar något pass pga VAB, förkylningsymptom eller andra förhinder. På så sätt missas inget pass / finns alltid möjlighet att ta igen ett pass.
 

Datum, Tid & Plats

Datum: 8 juni - 8 juli 2021
När: Tisdagar & Torsdagar 09:45 - 10:40
Plats: Fagerdalsparken, Sidjsön
Pris: 1500 kronor

Sista anmälningsdag är den 6 juni 2021 alternativt när platserna är fullbokade. Först till kvarn!
 

Anmälan

Vad kul att du vill vara med på sommarens mammaträning! Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan så kommer en bekräftelse på mejlen.

  • (Endast vid faktura)

Covid -19

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående Covid -19. All gruppträning sker våren/sommaren 2021 utomhus där vi tränar med goda avstånd till varandra. Vi stannar hemma (både deltagare och instruktör) vid minsta förkylningssymptom. Tillsammans håller vi i och håller ut!

Psst... Har ditt äldre barn gått på sommarlov från förskolan? I så fall får hen jättegärna haka på Mammträningen! Vi har ofta små vildingar med och det går superbra. Vi hjälps åt tillsammans!