hösten 2019

Hösten 2019 kommer jag bedriva träning för ryttare i kursformat på Stall Böle Gård i Njurunda. 10 minuter på E4:an från Sundsvall. 

Vi kommer under hösten att jobba med de områden i kroppen där ryttare oftast har flest dysfunktioner - bål, skuldror och höfter. Styrka, stabilitet och mobilitet är ledorden för träningen. Träningen invidanpassas inom gruppen och alla deltar på sin egna nivå. Som tränare är jag alltid tydlig och lyhörd men kanske viktigast av allt - jag tycker att träningen ska vara rolig och är därför alltid noga med att smyga in ett skratt eller flera under passets gång.

Inga förkunskaper krävs och alla från 13 år och uppåt kan delta. Föräldrar till ryttare deltar med fördel på träningen - både för sin egen skull men också för att få större förståelse för sitt barn och dess idrott. Barn under 13 år kan delta på "sidan av" om betalande förälder medföljer.

Antal tillfällen: 10 tillfällen á 55 minuter
Investering: 1500 kronor / person
Datum: Söndag 29 september - Söndag 15 december*
Tid: Klockan 10:00 eller 18:00, bestäms inom kort

*12 veckor, minst 10 tillfällen och max 12 tillfällen då jag tagit höjd för sjukdom och VAB

när, var och hur?

Plats: Ridhuset, Stall Böle Gård
Antal tillfällen: 10 tillfällen á 55 minuter
Investering: 1500 kronor / person
Datum: Söndag 29 september - Söndag 15 december*
Tid: Klockan 10:00 eller 18:00, bestäms inom kort

Intresseanmälan kurs höst 2019

Är du intresserad av att delta i träningen i kursformat under hösten? Fyll då gärna i denna intresseanmälan som ej är bindande. Anmälan öppnar inom kort.

För att stå sig i konkurrensen på tävlingar, för att undvika skador och smärta, för att bli ditt bästa jag på hästryggen. Ge dig själv samma kärlek och uppbyggnad som du ger din häst!